Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Retro Character Models στο DLC του Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (trailer)

Η Sega ανακοίνωσε πως όσοι αγοράσουν το Legendary Pack DLC για το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown θα λάβουν, μεταξύ άλλων, retro μοντέλα χαρακτήρων και stages. Το add-on, το οποίο θα κοστίζει €9,99, θα προσφέρει αρκετές ρυθμίσεις με τις οποίες θα μετατρέψουν το παιχνίδι σε κάτι που θα θυμίζει τους παλαίοτερους τίτλους.

Συγκεκριμένα, για κάθε χαρακτήρα θα υπάρχουν από δύο μοντέλα retro (συνολικά θα είναι 38), θα επιστρέψει το retro stage ενώ το User Interface μπορεί να αλλάξει και αυτό. Συνολικά θα προστεθούν 180 τραγούδια, με μερικά να είναι τα παλιά κλασσικά. Τέλος, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 19 extra costumes, 36 spectator stamps και εκατοντάδες customization items.

Το Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown και το DLC του θα λανσαριστούν την 1η Ιουνίου 2021 για PlayStation 4 ενώ θα είναι και ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για το μήνα Ιούνιο.

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer για το Legendary Pack DLC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*